Rådgivning

Sensus rådgiver om webtilgængelighed, tilgængeligt webdesign og tilgængelig dokumentproduktion, og har hjulpet redaktører, designere og udviklere med at levere tilgængelige løsninger siden 1995.

Fleksibel rådgivning

Som rådgiver er Sensus en fleksibel og professionel samarbejdspartner. Uanset om det drejer sig om længere projekter eller en enkel test, bestræber Sensus sig på at tilpasse sig den aktuelle opgave, budgettet og de relevante behov. 

Sensus rådgiver om teknologianvendelse og udvikling af teknologi for mennesker med særlige behov. Sensus bistår bl.a. med at skrive kravspecifikationer, gennemføre udbudsforretninger, lede projekter i Danmark og internationalt, sikre en tilgængelig dokumentproduktion og rådgive udviklere og designere om digital tilgængelighed.

Sensus' rådgivning er baseret på internationalt accepterede standarder, eksempelvis retningslinjerne for tilgængelighed fra W3C, som også danner grundlag for de officielle danske retningslinjer.

Projektforløb

Ved at indtænke tilgængelighed i hele udviklingsforløbet, fra start til slut, opnås de bedste resultater.

Sensus tilbyder rådgivning til sikring af digitale tilgængelighed gennem et helt projektforløb fra den indledende fastlæggelse af en tilgængelighedspolitik over udarbejdelse af udbudsmateriale, kravspecifikation og leverandørvalg til test af såvel design som den implementerede løsning. Efter overdragelsen af en ny løsning tilbyder Sensus tillige uddannelse af webredaktøren i at anvende det nye CMS på en tilgængelig måde, samt i produktion af tilgængelige dokumenter.

Rådgivningen er fleksibel og tilpasses de konkrete ønsker, krav, prioriteringer, tidsfrister og budgetter i projektet. 

Læs mere om projektforløb her

Dokumentproduktion

Ønsker i en dokumentproduktion der sikre tilgængelige publikationer, dokumenter eller formulare?

Vi bistår med at vælge den rette software, udarbejde tilgængelige skabeloner eller undervise medarbejdere. Drejer sig om større produktioner eller en enkel skabelon, så yder vi kompetent og fleksibel rådgivning.

Kontakt Sensus og få et uforpligtende tilbud

Udvikling

Sensus tilbyder rådgivning og undervisning til udviklere og udviklingsbureauer.

Hos Sensus får man adgang til kompetencer og erfaringer, der kan være dyre og tidskrævende at vedligeholde inhouse. Sensus bistår med at sikre, at løsningerne lever op til gældende retningslinjer og standarder inden for digital tilgængelighed.

Kontakt Sensus og hør hvad vi kan gøre for jer

Design

Vi tilbyder rådgivning og undervisning til designere og designbureauer.

Vi gennemfører strukturerede analyser og vurderinger af løsningers foreslåede design og navigationsstruktur. Resultatet er en rapport, som identificerer potentielle tilgængelighedsmæssige problemer og beskriver forslag til forandringer.

Kontakt Sensus og få et uforpligtende tilbud

Kontakt