Digital Tilgængelighed


Adgang for alle

Fleksibel og professionel rådgivning

Sensus er en kompetent og erfaren samarbejdspartner, der tilbyder højt kvalificeret rådgivning baseret på internationale standarder og best practices. Sensus har fokus på it-tilgængelighed og tilgængeligt webdesign, ligesom Sensus gennemfører formelle test af tilgængeligheden til web- og it-løsninger.

Tilgængelighed


Tilgængelighed på Internettet er en forudsætning for, at alle har adgang til hjemmesider, selvbetjeningsløsninger og andre digitale tjenester.

Sensus har beskæftiget sig med digital tilgængelighed siden 1995 og i den tid bistået en lang række institutioner, organisationer og virksomheder med at sikre tilgængeligheden til deres digitale løsninger. Endvidere har Sensus stået for mange af de større danske kortlægninger af tilgængeligheden. Sensus udbyder også jævnligt kurser i digital tilgængelighed og tilgængelige dokumenter.

Sensus rådgivning indenfor området er baseret på de internationalt retningslinjer på området fra bl.a. World Wide Consortium (W3C).

Relevante retningslinjer

De internationale retningslinjer for tilgængelighed, Web Content Accessibilty Guidelines (WCAG) 2.1

WAI-ARIA 1.1

De internationale retningslinjer for tilgængelighed i Content Management Systemer mv., Authoring Tools Accessibilty Guidelines (ATAG) 2.0

Guidance on Applying WCAG 2.0 to Non-Web Information and Communications Technologies


Kontakt